Vyhlídkové lety letadlem zaujmou i vás


Nám lidem se možnost proletět se v oblacích, tak často nenabízí. Naštěstí dnes máme možnosti, díky kterým se k oblakům můžeme vznést a vychutnat si pohled a všechnu tu nádheru z výšky, na kterou běžně nedosáhneme. Vyhlídkové lety jsou jedinečné, populární a vyhledávané hlavně pro svůj osobitý zážitek a charakter. Proto se přibližte i vy tomu, abyste si mohli tu nádheru z nesmírné výšku užít tak, jak běžně nemůžete.
malé letadlo

Být na chvíli pilotem můžete i vy!

Služby, které jsou dnes nabízené v oblacích, poskytují i vlastní pilotování letadla pod dohledem zkušeného pilota. Ten, vám vysvětlí vše o řízení a samotném létaní s tak úžasným strojem, jakým je letadlo. Nemějte tedy strach vyzkoušet si zážitek, který se pravděpodobně nebude tak často opakovat. Pod vedením pilota, který vám dá všechny informace o letadle a způsobu létání, bude vaše pilotování za všech okolností bezpečné a vzrušující.
Po jedinečné zkušenosti můžete svůj zážitek posunout i dál, když darujete poukaz na pilotování i svým blízkým, ať si také zkusí to, jaké je to letět v oblacích. Takový dárek totiž nejen potěší, ale i nadchne!

Pohled z ptačí perspektivy? Zážitek na celý život!

Prožít vyhlídkový let je jedinečným zážitkem, jaký můžete ve svém životě prožít. Vyhlídkový let trvá od dvaceti minut až po hodinový let, kdy stihnete navštívit různá nádherná místa a prohlédnout si je i z ptačí perspektivy. Vidět můžete nejen přírodu, města, ale i přehrady nebo hrady. Dopřejte si veškerou krásu, kterou máte projetou pešky i díky vyhlídkovému letu, který bude pro vás neocenitelnou zkušeností a adrenalinem.
přistání v riu

Jsou nějaká pravidla?
Vyhlídkové lety jsou podřízené především počasí, které musí být pro let nesmírně přívětivé. Důležité jsou i povětrnostní podmínky. Ideální je, když fouká jen mírný vítr. Ve vzduchu je totiž sila větru mnohem větší než na zemi. V neposlední řadě se hledí na váhové omezení, které má také svá pravidla. Váhový odhad by neměl překročit sto kilogramů na jednu osobu. Jestli poletíte s další osobou, která má mnohem méně kil, můžete váhový limit překročit.